آیا دوست دارید به زمان قاجار سفر کنید؟ عمارت مسعودیه تهران، یکی از آثار تاریخی به جا مانده از دوران قاجار است که شکوه هنر و معماری ایرانی را به تصویر میکشد. زمانی که حرف از تاریخ فرهنگی ایران به میان میآید، ذهن بیشتر افراد به سمت شهرهایی همچون اصفهان، شیراز و یزد میرود؛ غافل از اینکه عمارت مسعودیه شاهکاری از هنر معماری اصیل ایرانی در قلب تهران است. این عمارت مجلل با کاشیها و کندهکاریهای خود، علاوه بر شیفتگان تاریخ ایران، هر فردی را مجذوب میکند.
با قدم گذاشتن به این خانه قدیمی، قطعا حس میکنید به زمان ناصرالدین شاه سفر کردهاید و حالوهوای آن دوران به شما تزریق میشود! آیا تاکنون از عمارت مسعودیه بازدید کردهاید؟ اگر قصد دارید اطلاعات بیشتری در مورد این گنجینه با ارزش تهران کسب کنید، پیشنهاد میکنیم حتما تا پایان این مطلب همراه با مجله گردشگری فلایتودی باشید.
عمارت مسعودیه کجاست؟
عمارت مسعودیه تقریبا در بافت مرکزی تهران و در یکی از قدیمیترین محلههای آن، به نام میدان بهارستان واقع شده است. این عمارت قدیمی در خیابان ملت قرار گرفته و همه روزه به جز شنبهها از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۹ عصر، بازدید از آن برای عموم آزاد است. خیابانهای مهمی مانند خیابان جمهوری اسلامی، خیابان مجاهدین اسلام و خیابان ملت در نزدیکی این عمارت هستند. امروزه این عمارت از محبوبترین جاهای دیدنی تهران به حساب میآید.

آدرس عمارت مسعودیه: تهران، خیابان جمهوری، نرسیده به بهارستان، خیابان ملت، تقاطع اکباتان، عمارت مسعودیه
آدرس عمارت مسعودیه تهران روی نقشه گوگل
تاریخچه عمارت مسعودیه تهران
یکی از رایجترین سوالاتی که معمولا بازدیدکنندگان در هنگام بازدید از عمارت مسعودیه برایشان پیش میآید، این است که چرا عمارت به این اسم خوانده میشود؟
این خانه قدیمی، به احترام مسعود میرزا، فرزند ناصرالدین شاه قاجار که ملقب به ظلالسلطان (سایه پادشاه) بود، به نام «مسعودیه» شناخته میشود. او به عنوان حاکم اصفهان قدرت زیادی داشت و این بنا را در سال ۱۲۹۵ هجری قمری تاسیس کرد. این نامگذاری بازتابی از هویت و نقش مهم او در زمان قاجار است.
عمارت مسعودیه، همچنان داستانهای تاریخی و فرهنگی آن دوران را زنده نگه میدارد. جالب است بدانید ظلالسلطان به هنر و معماری علاقه زیادی داشت و در دوران حکومتش بناهای متعددی ساخت که عمارت مسعودیه یکی از برجستهترین آنهاست.

آیا عمارت مسعودیه تهران واقعا ارزش دیدن دارد؟
بازدید از عمارت مسعودیه تهران نه تنها به علاقهمندان تاریخ و فرهنگ، بلکه به تمامی کسانی که به دنبال تجربهای جدید و هیجانانگیز هستند، پیشنهاد میشود. کافیه چند تصویر از عمارت مسعودیه ببینید تا محو زیبایی و شکوه معماری آن شوید! این بنا با گچبریهای هنرمندانه، منبتکاریها، شیشههای رنگارنگ و طراحیهای اصیل دوره قاجار، شما را به سفری در گذشته دعوت میکند.
درختان قدیمی و فضای باز این باغ، محیطی دلپذیر برای قدم زدن و لذت بردن از معماری و تاریخ عمارت، فراهم میکنند. فرض کنید در عمارتی با حوضهای بزرگ، باغچههای زیبا، درختان سر به فلک کشیده و… قدم بگذارید؛ آیا به وجد نمیآیید؟ علاوه بر این موضوعات، عمارت مسعودیه نقش مهمی در تاریخ و فرهنگ تهران دارد و بازدید از چنین مکان مهمی، قطعا ارزش دیدن دارد و در سفر به تهران نباید بازدید از آن را از دست داد!

ویژگیهای عمارت مسعودیه تهران چیست؟
عمارت مسعودیه تهران، عمارتی باشکوه با قدمت ۱۳۰ ساله است که اگر بخواهیم این عمارت را از تمامی جوانب بررسی کنیم، قطعا به ویژگیهای منحصر به فردی از آن دست پیدا خواهیم کرد. برخی از مهمترین ویژگیهای این گنجینه قاجار، شامل موارد زیر است:
- معماری قاجاری اصیل: همانطور که در قسمتهای قبل ذکر شد، معماری این عمارت در زمان خود شاهکاری در جهان به حساب میآمد. در جای جای خانه مسعودیه، میتوان هنرهایی از جمله گچبریهای زیبا، کاشیکاریهای هنرمندانه و نقاشیهای دیواری را مشاهده کرد. ظرافت و زیبایی این هنرها به قدری خیره کننده است که معمولا بازدیدکنندگان شیفته آن میشوند.
- وجود بخشهای گسترده: اگر فکر کردید عمارت مسعودیه، تنها شامل یک خانه و یک باغ میشود، باید گفت سخت در اشتباه هستید! این عمارت شامل بخشهایی مانند دیوانخانه، کتابخانه، سفرهخانه، حیاطهای مختلف، سردر پیادهرو، سردر کالسکهرو و… است که در ادامه به توضیح مفصل هر بخش میپردازیم.
- تاریخچه کهن و غنی: یکی از ویژگیهای برجسته عمارت مسعودیه، قدمت و تاریخچه غنی آن است. این عمارت با وجود قدمت بالای خود، در طول تاریخ، شاهد وقایعی مهم از جمله جنبش مشروطه بوده است. همچنین عمارت مسعودیه بهعنوان اولین مکان تاسیس کتابخانه و موزه ملی ایران شناخته میشود که نشاندهنده جایگاه ویژه آن، در تاریخ ایران است.
- موقعیت مکانی ویژه: همانطور که قبلا اشاره شد، این بنای تاریخی در محله بهارستان قرار گرفته است. محله بهارستان از قدیمیترین و تاریخیترین محلههای تهران به حساب میآید.

معماری عمارت مسعودیه تهران
اگر بخواهیم معماری عمارت مسعودیه تهران را در یک کلمه توصیف کنیم، قطعا شاهکار مناسبترین کلمه برای وصف زیبایی آن است! در ادامه، ویژگیهای معماری این عمارت را به طور کامل بررسی میکنیم:
- گچبریهای هنرمندانه: بیشتر دیوارها و سقفهای عمارت مسعودیه با گچبریهای ظریف و پیچیده تزئین شدهاند که جزئیات دقیق و ظرافت آنها واقعا تامل برانگیز و خیرهکننده است.
- نقاشیهای دیواری: نقاشیهای دیواری این عمارت، داستانها و تصاویر زیبایی از فرهنگ و هنر ایرانی را به تصویر میکشند. برخی از نقاشیها داستانهایی از اساطیر ایرانی یا وقایع تاریخی را روایت میکنند که نشاندهنده علاقه به تاریخ و فرهنگ در دوران قاجار است. سایر تصاویر عمارت مسعودیه تهران عموما مربوط به پرندگان، طبیعت و گلها است. پرندگان با نام آزادی و طبیعت و گلها با نماد زندگی، زیبایی و آرامش ترسیم شدهاند.
- خطاطیهای هنری: خطاطیهای هنری عمارت مسعودیه، یکی از جلوههای برجسته هنر خوشنویسی ایرانی در دوران قاجار است. این نوشتهها و کتیبهها معمولاً شامل آیاتی از قرآن، اشعار فارسی و عباراتی با مضامین فرهنگی و تاریخی هستند که با ظرافت و دقت خاصی بر دیوارها و سقفهای عمارت نقش بستهاند.
- شیشههای رنگی رنگی: امکان ندارد به بازدید از عمارت مسعودیه تهران رفته باشید و شیشههای رنگی آن، شما را شیفته خود نکرده باشد. عبور نور از شیشههای رنگی، جلوه و زیبایی معماری را دو چندان میکند.
معرفی قسمتهای مختلف عمارت مسعودیه
عمارت مسعودیه تهران، شامل دو طبقه باشکوه و بخشهای مختلف است. گوشه گوشه هر بخش، با هنرهای اصیل ایرانی عجین شده که قطعا شما را شیفته عمارت میکند. برخی از مهمترین بخشهای عمارت شامل دیوانخانه، عمارت سفرهخانه، حیاط سید جوادی، حیاط مشیری، سردر کالسکهرو و پیادهرو، عمارت مشیرالملکی، حوضخانه و… است. در ادامه نگاهی به مهمترین بخشهای این عمارتها خواهیم انداخت.
حیاط و عمارت سید جوادی | اتاق وزرا
حیاط و عمارت سید جوادی یکی از بخشهای جذاب و دلنشین عمارت مسعودیه تهران است که با طراحی خاص خود، جلوهای از هنر و معماری ایرانی دوران قاجار را به نمایش میگذارد. این بخش از عمارت، فضایی آرام و زیبا دارد و با وجود باغچهها، حوضها و تزئینات هنری آن، حس زندگی در گذشته زنده میشود.
عمارت سید جوادی در واقع برای قدردانی از زحمات حکیم سید جوادی بنا شد. این حکیم توانست مسعود میرزا را که در اثر شکار دچار جراحت شدید شده بود، نجات دهد. بنای سید جوادی، هفتمین بنای تاریخی مسعودیه است.

دیوانخانه عمارت مسعودیه | ساختمان اصلی
اصلیترین ساختمان عمارت مسعودیه تهران را با نام دیوانخانه میشناسند ولی چرا به این اسم خوانده شده است؟ این بنا بهعنوان فضایی رسمی و شکوهمند طراحی شده بود و در دوران قاجار برای برگزاری جلسات مهم و امور اداری مورد استفاده قرار میگرفت. انتخاب نام «دیوانخانه» نشاندهنده اهمیت این بخش بهعنوان مرکز فعالیتهای دولتی و سیاسی در دوران قاجار است.
مسعود میرزا معمولا مهمانهای ویژه خود را به این بخش از عمارت دعوت میکرد تا قدرت و شکوه عمارت خود را به رخ بکشد. فضای داخلی دیوانخانه به گونهای طراحی شده که حس رسمی بودن و در عین حال زیبایی هنری را به بازدیدکنندگان القا میکند.

سفرهخانه | محفل مهمانی و جشنها
به نظر میرسد سفرهخانه عمارت مسعودیه، بیشتر از یک جای معمولی برای سرو غذا است! معمولا مسعود میرزا برای برگزاری جشنها و مهمانیهای خود، این عمارت را که فضایی غیررسمی داشت، انتخاب میکرد. سفرهخانه، جایی بوده که مهمانها دور هم جمع میشدند، از غذاهای لذیذ لذت میبردند و با دیدن این همه هنر و زیبایی، تحت تاثیر شکوه و قدرت مسعود میرزا قرار میگرفتند. فرض کنید نور شیشههای رنگی روی میزهای غذا افتاده و صدای آرامشبخش حوض به گوش میرسد، از زیبایی آن به وجد نیامدید؟
حوضخانه | تلفیق طبیعت و هنر قاجاری
حوضخانه جاییست که مسعود میرزا زیبایی هنر و طبیعت را باهم تلفیق کرده است. این بخش از عمارت، نه تنها جایی برای آسایش جسم، بلکه محلی برای تغذیه روح بوده است! حوضخانه معمولاً بهعنوان مکانی برای استراحت و لذت بردن از صدای آب و خنکای فضا در روزهای گرم استفاده میشده است. تزئینات هنری مانند کاشیکاریهای رنگارنگ و گچبریهای ظریف، زیبایی این بخش را دوچندان کردهاند.
به نظر میرسد مسعود میرزا سعی داشته حوضخانه را جوری بسازد که علاوه بر محلی برای استراحت، نمادی از هنر و معماری اصیل ایرانی باشد.

عکاسخانه عمارت مسعودیه | قابهایی از تاریخ و هنر
عکاسخانه مسعود میرزا، فضایی برای ثبت لحظهها بود که معمولا برای عکاسی از مهمانان ویژه، رویدادهای خاص و حتی ثبت لحظات روزمره مورد استفاده قرار میگرفت. معماری عکاسخانه با طراحی دقیق و نورپردازی طبیعی، محیطی مناسب برای ثبت تصاویر فراهم میکرد. میتوانیم عکاسخانه را نمادی از پیشرفت و نوآوری در آن زمان بدانیم.
تماشاخانه عمارت مسعودیه | خانه اجراهای نمایشی
همانطور که از نام این عمارت میتوان حدس زد، عمارت تماشاخانه برای برگزاری اجراهای زنده نمایشی بود. این نمایشها معمولا شامل تعزیه، نقالی و داستانسراییهای ایرانی بودند که با وجود آنها بازتابی از هنر و فرهنگ ایرانی به نمایش گذاشته میشد. تعزیه، بهعنوان یکی از مهمترین اجراهای آیینی و مذهبی، محبوبترین نمایش تماشاخانه بود که مردم زیادی برای تماشای آن، گرد هم میآمدند. تماشاخانه مسعودیه نه تنها مکانی برای سرگرمی، بلکه فضایی برای انتقال ارزشها و داستانهای تاریخی و مذهبی به حساب میآمد.
محوطه باغ عمارت مسعودیه تهران | جلوهای باشکوه از طبیعت
باغ عمارت مسعودیه، محبوبترین بخش عمارت است که میتوان حس زندگی و طراوت را از آن گرفت. این باغ بزرگ با وجود درختان سبز، گلهای رنگی رنگی و حوض آب، تجربهای منحصر به فرد برای شما رقم خواهد زد.
حوض آب به گونهای طراحی شده که انعکاس شکوه عمارت مسعودیه را به تصویر میکشد. وقتی به این تصویر خیره میشوید، انگار عمارت بخشی از آسمان آبی بالای سر حوض شده است.
سردر کالسکهرو و سردر پیادهرو | ترکیبی از معماری ایرانی و اروپایی
همانطور که میتوان از نام این تیتر حدس زد، سردر کالسکهرو برای عبور کالسکهها و سردر پیادهرو برای عبور افراد پیاده طراحی شده است. هر کدام از این سردرها با ظرافت و جزئیات بالا طراحی شدند که ذوق هنرمندان را در دوران قاجار به تصویر میکشد. سردر کالسکهرو به منظور عبور کالسکهها، اندازه بزرگتری به نسبت سردر پیادهرو دارد.

کافه و رستوران عمارت مسعودیه
قطعا گشتوگذار در عمارت بزرگ مسعودیه، شما را گرسنه خواهد کرد! خوشبختانه با وجود کافه عمارت مسعودیه، نیازی نیست برای سرو غذا یا نوشیدنی به بیرون از آن بروید. با قدم گذاشتن در این کافه قطعا فرض میکنید به دوران قاجار سفر کردهاید و قرار است با مسعود میرزا ملاقات داشته باشید. جالب است بدانید بنای کافه قدمتی ۱۴۰ ساله دارد؛ آیا تا به حال تجربه سرو غذا در چنین عمارت تاریخی داشتهاید؟
علاوه بر حالوهوای قدیمی و دلنشین کافه، انواع غذاهای مدرن و سنتی در آن سرو میشود. از غذاهای ایرانی مثل دیزی و خوراکهای محلی گرفته تا نوشیدنیهایی مثل دمنوشهای گیاهی، قهوههای خوشعطر و شربتهای سنتی. همچنین، دسرهای خوشمزهای مثل کیکهای خانگی و شیرینیهای ایرانی نیز در منوی این کافه وجود دارد.
ساعات کاری: یکشنبه تا جمعه (غیر از ایام سوگواری) ۹ صبح تا ۱۹ عصر
بهترین زمان برای مشاهده عمارت مسعودیه تهران چه وقتی است؟
از آنجایی که بخش زیادی از عمارت مسعودیه به فضاهای بیرونی آن اختصاص دارد، بهترین زمان بازدید را میتوان بهار و پاییز دانست. در این فصول با وجود آبوهوای معتدل و خنک، بازدید از باغ و محوطههای بیرونی لذتبخش خواهد بود. از طرفی دیگر در بهار و پاییز، باغ عمارت جلوهای ویژه از خود نشان میدهد و رنگها و بافتهای آن شگفتانگیز خواهد بود.
معمولا در فصل بهار و پاییز، بازدید از عمارت مسعودیه به اوج خود میرسد. با این تفسیر اگر مسافر تهران هستید، حتما رزرو بلیط قطار یا هواپیما خود را از قبل انجام دهید و به روزهای نزدیک سفر موکول نکنید.

در دیدنی های اطراف عمارت مسعودیه چه خبر است؟
عمارت مسعودیه در محله قدیمی بهارستان واقع شده و همین موضوع سبب شده تا بناهای تاریخی و جاذبههای دیدنی بسیاری در نزدیکی این عمارت وجود داشته باشند. اگر قصد بازدید به عمارت مسعودیه را دارید، حتما سری به دیدنیهای اطراف آن هم بزنید؛ چرا که سفری سراسر از هیجان و شگفتی برای شما رقم خواهند زد. در ادامه نگاهی مختصر به تعدادی از دیدنیهای اطراف عمارت مسعودیه میاندازیم:
باغ نگارستان بهارستان
باغ نگارستان به قدری زیباست که بیشتر بازدیدکنندگان خارجی تنها با مشاهده تصاویر آن، به وجد میآیند و دوست دارند هر چه سریعتر بلیط هواپیما خود را برای سفر به تهران و تماشای این باغ رزرو کنند. باغ موزه نگارستان، میراثی با ارزش از دوران قاجار است که به دستور فتحعلی شاه قاجار ساخته شد. این باغ به سبب وجود نقاشیها و نگارههای متعدد در جای جای آن، به اسم «نگارستان» خوانده شد. چندین عمارت در باغ نگارستان وجود دارند که معماری و طراحی آنها، جلوهگر شکوه و زیبایی این باغ است. باغ نگارستان تا عمارت مسعودیه فاصلهای حدود ۱ کیلومتر دارد.

آدرس باغ نگارستان: تهران، میدان بهارستان، خیابان دانشسرا، خیابان شریعتمدار رفیع
آدرس باغ نگارستان روی نقشه گوگل
باغ امینالسلطان
باغ امینالسلطان یکی ازباشکوهترین باغهای زمان قاجار است که بازدید از آن بعد از بازدید از عمارت مسعودیه، خالی از لطف نیست. این باغ محل اتفاقات مهم سیاسی بوده و حتی بهعنوان لوکیشن سریال معروف «دایی جان ناپلئون» شناخته میشود. تلفیق هنر و تاریخ را نیز میتوان در عمارت این باغ به چشم دید. باغ امینالسلطان (خانه اتحادیه) حدود ۱.۵ کیلومتر از عمارت مسعودیه فاصله دارد.

آدرس باغ امینالسلطان: تهران، خیابان لالهزار، کوچه اتحادیه
آدرس باغ امینالسلطان روی نقشه گوگل
موزه هنرهای ملی
موزه هنرهای ملی توسط هنرمند برجسته ایرانی، حسین طاهرزاده بهزاد در سال ۱۳۰۹ تاسیس شد. این موزه مجموعهای از آثار هنری اصیل ایرانی را در خود جای داده است، از جمله نگارگری، مینیاتور، زریبافی، گبه و فرش، معرق و منبت، خاتمکاری و کاشیکاری. جالب است بدانید ساختمان این موزه در واقع بخشی از باغ نگارستان است. بازدید از موزه هنرهای ملی به تمامی کسانی که به هنر و تاریخ علاقه دارند، پیشنهاد میشود. این موزه دریچهای از هنر تاریخ ایران باز میکند. موزه هنرهای ملی حدود ۵۰۰ متر از عمارت مسعودیه فاصله دارد.

تهران، میدان بهارستان، خیابان کمالالملک، ساختمان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
آدرس موزه هنرهای ملی روی نقشه گوگل
موزه آبگینه خیابان سی تیر
موزه آبگینه در خانه قدیمی قوامالسلطنه، یکی از سیاستمداران دوره قاجار و پهلوی، قرار دارد و بهعنوان اولین موزه تخصصی شیشه و سفال ایران شناخته میشود. این موزه دارای پنج تالار باشکوه است که هر کدام به نمایش آثار شیشهای و سفالی از دورههای مختلف تاریخی ایران اختصاص دارند. موزه آبگینه در خیابان سی تیر، حدود ۲ کیلومتر از عمارت مسعودیه فاصله دارد. موزه آبگینه در خیابان سی تیر حدود ۲ کیلومتر از عمارت مسعودیه فاصله دارد.

آدرس موزه آبگینه: تهران، خیابان امام خمینی، خیابان سی تیر، پلاک ۵۹
آدرس موزه آبگینه تهران روی نقشه گوگل
باغ سپهسالار | بازار کفش تهران
با پیادهروی کوتاهی از باغ مسعودیه میتوانید به باغ سپهسالار برسید. این باغ حدود ۱ کیلومتر از عمارت مسعودیه فاصله دارد. این باغ به دستور میرزا حسین خان سپهسالار، صدراعظم ناصرالدین شاه، ساخته شد. امروزه از باغ سپهسالار تنها خیابانی به نام خیابان صف (یا خیابان باغ سپهسالار) باقی مانده است که بهعنوان یکی از مراکز معروف خرید کیف و کفش در تهران شناخته میشود.

آدرس باغ سپهسالار روی نقشه گوگل
چه هتل هایی در نزدیکی عمارت مسعودیه تهران برای اقامت وجود دارد؟
اگر قصد دارید به تهران زیبا سفر کنید، هتلهای تهران اطراف عمارت مسعودیه، گزینههای مناسبی برای انتخاب هستند. این هتلها علاوه بر ارائه امکانات رفاهی و تفریحی مناسب، موقعیت مکانی منحصربهفردی نیز دارند. عمارت مسعودیه در قلب تهران و در نزدیکی محبوبترین جاذبههای دیدنی پایتخت قرار دارد. با اقامت در این هتلها، دسترسی آسانی به سایر جاذبههای دیدنی خواهید داشت و تا حد زیادی در زمان خود صرفهجویی میکنید. در ادامه به معرفی محبوبترین هتلها در نزدیکی عمارت مسعودیه میپردازیم:

هتل هریتیج تهران
هتل هریتیج تهران، هتلی برجسته با ارزشهای تاریخی ویژه به حساب میآید. این هتل در واقع یک ساختمان سنتی با الهام از عناصر تاریخی است. فضاها و دکورهای هتل به گونهای است که حس راحتی، گرما و صمیمیت را به مهمانان القا میکند. با وجود موقعیت مکانی عالی هتل هریتیج تهران، دسترسی آسانی به جاذبههای تاریخی مثل میدان بهارستان، باغ نگارستان و عمارت مسعودیه دارید.
- آدرس: تهران، خیابان کمالالملک، پلاک ۲۲.
هتل خیام تهران
اگر دوست دارید در قلب تاریخ تهران سکونت داشته باشید، قطعا یکی از بهترین انتخابها هتل خیام تهران است. این هتل دو ستاره از نظر اقتصادی نیز جز هتلهای به صرفه به حساب میآید. هر اتاق از هتل امکاناتی مانند صبحانه، روم سرویس، یخچال، و میز تحریر ارائه میدهد.
- آدرس: تهران، میدان بهارستان، چهارراه سرچشمه، خیابان امیرکبیر، کوچه نویدی، پلاک ۳٫
هتل آرین تهران
هتل آرین تهران از دیگر هتلهای اقتصادی و ساده در تهران است. با رزرو هتل آرین تهران در نزدیکی جاذبههای تاریخی مانند عمارت مسعودیه، کاخ گلستان و موزه آبگینه اقامت خواهید داشت. معمولا بیشتر مهمانان هتل به دلیل ارائه امکانات مناسب، محیط آرام و پرسنل خوشبرخورد رضایت کامل از آن دارند.
آدرس: تهران، میدان بهارستان، خیابان امیرکبیر، پلاک ۱۳۰
مسیر دسترسی به عمارت مسعودیه
دسترسی به عمارت مسعودیه تهران بسیار راحت است. این مسیر به گونهای است که علاوه بر خودروی شخصی میتوانید با مترو یا اتوبوس نیز خود را به این مقصد زیبا برسانید.
- دسترسی با مترو: برای دسترسی به عمارت مسعودیه با مترو تهران، میتوانید از خط ۲ مترو تهران کمک بگیرید و در ایستگاه بهارستان یا ملت پیاده شوید. ایستگاه بهارستان فاصله کمتری با عمارت مسعودیه تهران دارد. پس از خروج از ایستگاه، چند دقیقه پیادهروی به سمت خیابان اکباتان، شما را به عمارت مسعودیه میرساند.
- دسترسی با اتوبوس: از خطوط اتوبوسرانی که از میدان بهارستان عبور میکنند، استفاده کنید و سپس به سمت خیابان اکباتان حرکت کنید.
- دسترسی با خودروی شخصی: با در نظر گرفتن ترافیک و کمبود جا برای پارکینگ به سمت بهارستان و خیابان اکباتان حرکت کنید.
بازدید از عمارت مسعودیه تهران | تجربه سفر در زمان
عمارت مسعودیه تهران یکی از زیباترین و باارزشترین بناهای تاریخی ایران است که با معماری باشکوه و داستانهای ناب تاریخیاش، سفری به گذشته را برای بازدیدکنندگان به ارمغان میآورد. در جای جای این عمارت میتوان شاهد تلفیق هنر و تاریخ بود. اگر قصد گردش یک روزه در تهران را دارید، بازدید از این عمارت را در اولویت برنامه خود قرار دهید. قطعا بازدید از اولین موزه و کتابخانه ایران، شما را به وجد خواهد آورد.با خرید بلیط هواپیما و رزرو محل اقامت خود سفر خود به پایتخت و بازدید از جاذبه های آن را شروع کنید.
آیا تاکنون تجربه بازدید از عمارت مسعودیه تهران را داشتهاید؟ حتما نظر خود را در مورد این تجربه با ما به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول درباره بازدید از عمارت مسعودیه تهران
عمارت مسعودیه در کدام منطقه تهران واقع شده است؟
عمارت مسعودیه یکی از بناهای تاریخی تهران در نزدیکی میدان بهارستان (منطقه ۱۲) است.
قدمت عمارت مسعودیه تهران به چه دورهای از تاریخ ایران بازمیگردد؟
عمارت مسعودیه تهران گنجینهای با ارزش، از دوران پادشاهی قاجار است.
آیا در عمارت امکاناتی مانند کافه یا رستوران وجود دارد؟
بله؛ کافه و رستوران مسعودیه آماده خدمترسانی به بازدیدکنندگان محترم است.
چه مکانهای دیدنی دیگری در نزدیکی عمارت وجود دارد؟
از معروفترین مکانهای دیدنی نزدیک عمارت میتوان به باغ نگارستان، موزه هنرهای ملی، موزه آبگینه تهران، باغ امینالسلطان و… اشاره کرد.
مسیر دسترسی به عمارت مسعودیه تهران از طریق مترو چگونه است؟
برای رسیدن به عمارت مسعودیه از طریق مترو، میتوانید از خط ۲ مترو تهران استفاده کنید و در ایستگاه بهارستان یا ایستگاه ملت پیاده شوید.
ساعات بازدید عمارت مسعودیه به چه صورت است؟
ساعات بازدید عمارت مسعودیه همه روزه از ساعت ۱۰ صبح تا ۷ عصر به جز روزهای شنبه است.