برای سفر به 29 کشور اروپایی عضو شینگن، نیاز به ویزای شینگن دارید. این کشورها قوانین مشترکی برای کنترل مرزها دارند. از اینرو، شهروندان شینگن میتوانند آزادانه بین این کشورها تردد کنند، اما مهاجران و مسافران خارج از این محدوده، نیاز به ویزای شینگن دارند. اگر قصد سفر به حوزه شینگن را دارید، میتوانید خدمات اخذ ویزای شینگن را از فلایتودی دریافت کنید.
همانطور که گفته شد ویزای شینگن یا Schengen Visa مجوزی است برای اقامت کوتاه مدت در کشورهای منطقه شینگن که به گزارش وبسایت رسمی شینگن «بزرگترین منطقه بدون نیاز به پاسپورت» در جهان شناخته میشود.
شهروندان برخی کشورها از جمله ایران برای سفر توریستی یا تجاری به هر یک از کشورهای اروپایی عضو شینگن نیاز به اخذ ویزا شینگن دارند که به آنها اجازه اقامت در این منطقه برای حداکثر 90 روز را میدهد
ویزا شینگن براساس هدف سفر، انواع مختلفی دارد. به طور کلی ویزای توریستی شینگن به سه دسته کلی تقسیم میشود:
این ویزا برای ترانزیت فرودگاهی است و به فرد اجازه میدهد تا در یکی از فرودگاههای حوزه شینگن توقف کرده و سپس به مسیر خود ادامه دهد. این ویزا در همه فرودگاههای حوزه شینگن معتبر است، اما دارنده آن نمیتواند از محدوده فرودگاه خارج شده و وارد کشورهای حوزه شینگن شود.
با این ویزا که از نوع ترانزیتی است فرد اجازه دارد تا حداکثر 5 روز با خودرو یا قطار از حوزه شینگن خارج شود. مسافر بعد از 5 روز باید کشور حوزه شینگن را ترک کند.
این نوع ویزا که همان ویزای رایج و محبوب شینگن محسوب میشود، به مسافران حوزه شینگن که با قصد تفریح، دیدار اقوام و دوستان، شرکت در رویدادهای مختلف و ... به این منطقه سفر کردهاند، اجازه اقامت کوتاه مدت میدهد. این نوع ویزا خود به سه دسته تقسیم میشود:
با داشتن این ویزا فرد تنها یکبار اجازه ورود به حوزه شینگن دارد و پس از خارج شدن از این حوزه، اعتبار ویزا به پایان میرسد. چنانچه روی ویزا در قسمت Number of Entries عدد 1 درج شده باشد، به این معناست که فرد تنها یک بار اجازه ورود به کشورهای شینگن دارد و پس از خارج شدن از این حوزه، حتی اگر مدت زمان اعتبار ویزا تمام نشده باشد، اجازه ورود مجدد را نخواهد داشت.
چنانچه بر روی ویزا در قسمت Number of Entries عدد 2 درج شده باشد، فرد اجازه دارد در بازه زمانی 180 روزه، دو بار وارد حوزه شینگن شود. در واقع تا پایان یافتن مدت اعتبار ویزا، فرد میتواند دو بار به کشورهای حوزه شینگن سفر کند.
ویزای مولتی یا Multiple-entry شینگن به فرد اجازه میدهد به دفعات زیاد وارد خاک شینگن شود. بدین صورت که فرد دارای این ویزا میتواند هر 6 ماه یکبار به مدت 90 روز به کشورهای شینگن سفر کند. بر روی این ویزا برچسب « Number of Entries MULT» درج میشود.
این نوع ویزا که «LTV» نامیده میشود، به فرد تنها اجازه سفر به کشوری را میدهد که ویزا برای آن صادر شده است. اگر نام کشور یا کشورهای دیگری نیز در ویزا درج شده باشد، فرد تنها اجازه سفر به همان کشورها را دارد.
علاوه بر انواع ویزای توریستی شینگن که بالاتر معرفی شد، ویزای نوع D یا National Visa شینگن برای اهداف تجاری و تحصیلی صادر میگردد. این نوع ویزا طولانی مدت است و به دو دسته سینگل و مولتی تقسیم میشود.
همانطور که گفته شد، 29 کشور اروپایی عضو اتحادیه شینگن هستند. این کشورها شامل اتریش، بلژیک، بلغارستان، رومانی، دانمارک، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتویا، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلوانی، کرواسی، اسپانیا، سوئد و سوئیس میشوند.
ویزا شینگن قابل تمدید نیست و چنانچه پس از پایان یافتن مدت زمان ویزا شینگن، مجددا قصد سفر به این منطقه را داشته باشید، باید برای گرفتن مجدد آن اقدام کنید.
شرایط درخواست ویزای شنگن برای هر کشور متفاوت است. با مراجعه به صفحه مربوط به کشور موردنظرتان در سایت یا اپلیکیشن فلایتودی می توانید جزئیات مربوط به ویزای آن کشور را مشاهده کنید. خدمات ویزای شنگن فلایتودی شامل مشاوره، تکمیل فرم و وقت انگشتنگاری است.
از مهمترین شرایط لازم برای ویزای شنگن، ارائه مدارکی نظیر پاسپورت، شناسنامه، عکس، دعوتنامه، سند ملکیت بنام، گردش حساب بانکی 3ماهه یا 6 ماهه به ازای هر نفر حداقل 500 میلیون تومان، نامه تمکن بانکی، مدارک شغلی و سابقه سفر خارجی است.
پس از مطالعه شرایط و مدارک لازم برای ویزای شنگن کشور موردنظر، پس از مراجعه به صفحه ویزای آن کشور در سایت یا اپلیکیشن فلایتودی، فرم مربوطه را تکمیل کرده و گزینه ثبت درخواست را انتخاب نمایید. در مرحله بعد مشخصات مسافرین را وارد کنید. سپس مدارک موردنیاز را بارگذاری کرده و در مرحله بعد پس از مطالعه قوانین و موافقت با آن، هزینه را پرداخت نمایید.
پس از ثبت درخواست، کارشناسان فلایتودی فرم درخواست ویزا را تکمیل کرده، وقت سفارت میگیرند و زمان آن را به اطلاعتان میرسانند. شما باید در روز مقرر به همراه مدارک جهت انگشت نگاری به سفارت مراجعه نمایید. در نهایت نتیجه ویزا توسط سفارت مشخص خواهد شد.
گرفتن ویزا شینگن شرایط خاص خود را دارد. به همین دلیل در روند بررسی تقاضای فرد، ممکن است به دلایل متعددی درخواست ویزا رد یا به اصطلاح ریجکت شود. دلایلی که در ادامه ذکر میشود، رایجترین دلایل ریجکت ویزا شینگن است:
• چنانچه افسر پرونده قانع نشده باشد. در زمان مصاحبه و انگشتنگاری، سوالاتی از شما پرسیده میشود که ممکن است پاسخ آنها برای افسر پرونده قانعکننده نباشد.
• مدارک شغلی معتبر ارائه نداده باشید. چنانچه مدارک جعلی از جمله مدرک اشتغال به کار نامعتبر به سفارت ارائه داده باشید، درخواست شما ریجکت میشود و اجازه اعتراض نیز نخواهید داشت. بنابراین حتما باید مدارک ارائه شده کامل و واقعی باشد.
• مدارک مالی کامل و کافی نباشد. یکی از مهمترین مدارک اخذ ویزا شینگن، تمکن مالی و گردش بانکی است. این مدارک نشاندهنده آن است که شما قادر هستید مخارج سفر خود را تامین کنید.
• حساب بانکی خود را به صورت ناگهانی پر کرده باشید. گزارش گردش حساب شما نشان میدهد مبلغ سپرده بانکی شما چطور در حساب بانکی جمعآوری شده است. چنانچه به طور ناگهانی و در زمان نزدیک به مراجعه به سفارت، مبلغ هنگفتی وارد حساب شما شده باشد، از نظر افسر سفارت، قابل قبول نخواهد بود.
• بیمه مسافرتی و واچر رزرو هتل نداشته باشید. برای مدت زمانی که در سفر هستید باید هتل رزرو کنید و بیمه مسافرتی خریداری کرده باشید.
• توضیحات کافی درباره هدف و انگیزه سفر ارائه نداده باشید. در زمان مصاحبه، باید هدف از سفر و برنامه دقیق خود را شرح کنید و محل اقامت شما مشخص باشد.
• سابقه ارتکاب به جرم داشته باشید: هر گونه سابقه مجرمانه حتی کوچک میتواند یکی از دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن شما شود.
• سن پایین و مجرد بودن میتواند از دلایل ریجکت شدن باشد. کسانی که در سن زیر 30 سال و تنها (نه در قالب تور) سفر میکنند، ممکن است درخواستشان رد شود و این بدان علت است که افسر اطمینانی از بازگشت این افراد به کشورشان ندارد.
• مدارک شغلی ارائه شده با درآمد شما همخوانی نداشته باشد. چنانچه میزان درآمد شما با مدارک شغلی که ارائه دادهاید، همخوانی نداشته باشد، از نظر افسر پرونده ساختگی و جعلی است.
آماده پاسخگویی شبانه روزی به شما هستیم. لطفا پیش از تماس تلفنی یا ارسال ایمیل، راهنمای مشتریان را مطالعه نمایید.