• ورود یا ثبت نام
  • رزرواسیون سریع و آسان!

    ثبت نام رایگان و دریافت بهترین تخفیف ها

    حساب کاربری جدید
    یا

    ورود

    امکان رزرو بیش از 900 ایرلاین
    شما وارد هوشمندترین سامانه رزرواسیون بلیط هواپیما شده اید! در این سامانه قیمت های بلیط از کشورهای مختلف دنیا استعلام می شود و بهترین قیمت را در کمترین زمان ممکن به شما نمایش می دهد.

ویزای چین

چین کشوری پرجمعیت واقع در شرق آسیاست که با چشم اندازهای وسیع چمنزار، بیابان، کوه، دریاچه، رودخانه و با داشتن بیش از 14000 کیلومتر خط ساحلی مکانی مناسب برای گشت و گذار است.


در پایتخت این کشور پهناور یعنی شهر پکن، معماری مدرن با مکان های تاریخی مانند قصر شهر ممنوعه و میدان تیان‌آنمن ترکیب شده است. شهر شانگهای با آسمان خراش هایش مرکز مالی جهانی است و سرانجام به دیوار بزرگ چین می رسیم که در شمال کشور از شرق تا غرب امتداد دارد.
اگر قصد سفر به این کشور زیبا و پهناور با پیشینه تاریخی غنی را دارید، قبل از هر چیز باید برای دریافت ویزای توریستی چین اقدام کنید.

مراحل اخذ ویزای توریستی چین

برای صدور ویزای چین، اولین قدم تکمیل فرم ویزای چین در دو نسخه است. سپس این فرم به همراه مدارک دیگر باید مورد تایید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و برای اخذ ویزا تحویل سفارت چین شود. لازم به ذکر است اگر قصد دارید خانوادگی سفر کنید، فرم ذکر شده برای تمام اعضای خانواده باید جداگانه تکمیل شود.

انواع ویزای چین

  • ویزای توریستی چین
  • ویزای تجاری چین
  • اقامت دائم چین
  • ویزای دانشجویی چین
  • ویزای روزنامه نگاری چین
  • ویزای کار چین
  • ویزای خدمه چین
  • ویزای ترانزیت چین

متقاضیانی که تنها با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده به این کشور پهناور سفر می کنند ، نیازمند ویزای توریستی چین هستند. برای اخذ ویزای چین نیازی نیست به سفارت بروید، چون گرفتن ویزای توریستی چین نیازی به مصاحبه ندارد. برای دریافت ویزای توریستی چین کافی است که مدارکتان را به کارگزار یا وکیل بسپارید، تا از طرف شما برای اخذ ویزا اقدام کند. لازم به ذکر است که سفارت چین مدارک را از طریق پست یا به صورت آنلاین تحویل نمی گیرد.

مدارک مورد نیاز ویزای چین

مدارک شناسایی

  1. اصل گذرنامه با حداقل سه صفحه خالی و با حداقل 6 ماه اعتبار بیشتر از تاریخ برگشت
  2. کپی از دو صفحه اول شناسنامه
  3. دو قطعه عکس جدید با ابعاد 4 * 6 با پس زمینه سفید و بدون کلاه و عینک
  4. تکمیل فرم درخواست ویزا

مدارک مالی

  1. گواهی رسمی تمکن مالی با مبلغ حداقل 100.000 میلیون ریال و با مهر و امضای بانک

مدارک تکمیلی

  1. دعوتنامه ( دعواتنامه باید توسط خانواده یا دوست مقیم چین برای متقاضی ویزا ارسال شود.)
  2. در صورت نداشتن دعوتنامه، باید برای تمامی روزهای اقامت خود در چین، واچر هتل یا مدرکی که نشان دهد شما در این کشور مسکن یا محلی برای اقامت دارید، داشته باشید.
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به چین

هزینه دریافت ویزا

  • توریستی عادی 6 ماهه، یکبار ورود – 125 دلار
  • توریستی فوری 6 ماهه، یکبار ورود – 155 دلار
  • توریستی عادی 6 ماهه، دو بار ورود – 150 دلار
  • توریستی عادی 6 ماهه، چند بار ورود – 200 دلار
  • توریستی عادی 12 ماهه، چند بار ورود – 300 دلار
  • توریستی گروهی – 80 دلار

زمان لازم برای صدور ویزا

ویزای توریستی چین به دو صورت عادی و فوری صادر می شود. صدور ویزا پس از ارسال مدارک و پرداخت هزینه 4 روز کاری طول می کشد. مدت زمان صدور ویزای فوری نیز 2 الی 3 روز کاری می باشد.

اطلاعات تماس سفارت چین در تهران

آدرس : خیابان موحد دانش ( اقدسیه) ، روبروی آتش نشانی ، پلاک 73

تلفن : 22291240 - 021 و 22291241 - 021

وب سایت سفارت چین در تهران : http://ir.china-embassy.org/eng

ایمیل سفارت چین : chinaemb_ir@mfa.gov.cn

ساعات کاری سفارت : شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 الی12:30 و از ساعت 14:30 الی 16:30 می باشد.

فرم درخواست ویزای چین