ذخیره
اشتراک‌گذاری

هتل پارکو ونیز

Hotel Villa Parco

هتل
امکانات هتل
پارکینگ رایگان
ورود حیوانات خانگی مجاز
خشک‌شویی
تهویه مطبوع
صبحانه
مشاهده همه
موقعیت هتل
Via Rodi 1 Lido,Via Rodi, Venice
نقشه
اتاق خود را انتخاب نمایید

درباره هتل

اطلاعاتی جهت نمایش وجود ندارد

امکانات هتل پارکو

فارسی
انگلیسی
امکانات رفاهی
عمومی
  • تهویه مطبوع
  • صرافی
  • سیستم گرمایش
  • باغچه
اتاق‌ها
  • روم سرویس
  • اتاق خانوادگی
  • سشوار
  • تلویزیون
  • دوش / وان حمام
  • دوش
  • کمد لباس
  • ملحفه
  • لوازم بهداشتی
خدمات و امکانات رفاهی
  • اتو
  • خشک‌شویی
  • صندوق امانات
Meals
  • صبحانه
  • صبحانه در اتاق
  • وندینگ ماشین/ دستگاه فروش خودکار
اینترنت
  • وای‌فای رایگان
زبان‌هایی که صحبت می‌شود
  • زبان اسپانیایی
  • زبان آلمانی
  • زبان انگلیسی
  • زبان ایتالیایی
  • زبان فرانسوی
پارکینگ
  • پارکینگ رایگان
استخر و ساحل
  • حوله ساحل / استخر
تجاری
  • فکس و کپی
کودکان
  • نگهداری و مراقبت از کودک
  • فضای دوستانه کودک و خانواده
حیوانات خانگی
  • ورود حیوانات خانگی مجاز

قوانین هتل پارکو

فارسی
انگلیسی
زمان ورود:
14:00:00 - 11:00:00
دستورالعمل ها
ویزا
پشتیبانی ویزا: نامشخص
بدون نمایش
در دسترس بودن: نامشخص، دوره روز: نامشخص
دستورالعمل های ویژه
مطابق با مقررات نهادی و قوانین حاکم بر هزینه دسترسی، با یا بدون سرویس شاتل، در ونیز و جزایر کوچک تالاب ونیز، هزینه اضافی از مسافرانی که یک شب نمی مانند و قصد دارند از جمعه تا یکشنبه یا در تعطیلات رسمی از مرکز شهر تاریخی بازدید کنند، دریافت می شود. از 08:30 AM تا 04:00 PM. هزینه بسته به تاریخ رزرو از EUR 5.00 تا 10.00 در روز خواهد بود. پس از پرداخت، گردشگران باید تاییدیه داشته باشند. کودکان زیر 14؛ ساکنان ونیز و منطقه ونتو؛ افرادی که در ونیز کار می کنند یا تحصیل می کنند، از این هزینه معاف هستند. مهمانانی که یک شب اقامت دارند نیز از این هزینه معاف هستند و باید مالیات شهر را در مراکز اقامتی پرداخت کنند. مالیات تمیز کردن در قیمت رزرو گنجانده نشده است و به طور جداگانه در هتل قابل پرداخت است. هزینه های شام اجباری ممکن است در هتل های ایتالیا اعمال شود. مهمانان باید برای اطلاعات بیشتر مستقیما با هتل تماس بگیرند.

قبل از رفتن بدانید

  • همه مهمانان، از جمله کودکان، باید در چک حضور داشته باشند و کارت شناسایی یا گذرنامه خود را که توسط دولت صادر شده است، نشان دهند.
  • معاملات نقدی در این ملک به دلیل مقررات ملی نمی تواند بیش از EUR 2999.99 باشد. برای اطلاعات بیشتر، لطفا با استفاده از اطلاعات موجود در تایید رزرو با ملک تماس بگیرید.

هزینه

هزینه ها و سپرده های زیر توسط ملک در زمان خدمات، چک در یا چک کردن شارژ می شود.

  • هزینه صبحانه پخته شده: EUR 10 برای بزرگسالان و EUR 10 برای کودکان (تقریبا)

لیست بالا ممکن است جامع نباشد. هزینه ها و سپرده ها ممکن است شامل مالیات نباشند و در معرض تغییر باشند.

هزینه های اجباری و مالیات

از شما خواسته می شود که هزینه های زیر را در ملک پرداخت کنید:

  • مالیات توسط شهر اعمال می شود و در ملک جمع اوری می شود. این مالیات برای ساکنان شهر ونیز و کودکان زیر 10 سال اعمال نمی شود. معافیت های بیشتر ممکن است برای بیماران و همراهان انها و افرادی که برای اهداف / وظایف خاص در شهر اقامت دارند، با توجه به ارائه اسناد مناسب به اموال اعمال شود. کاهش 30 درصدی از 1 تا 31 ژانویه اعمال می شود.
  • مالیات توسط شهر اعمال می شود: EUR 2.80 برای هر نفر، در هر شب برای بزرگسالان؛ EUR 1.75 در هر شب برای مهمانان 10 تا 16 ساله.

ما تمام اتهاماتی را که توسط ملک به ما ارائه شده است، شامل می شود. با این حال، هزینه ها می توانند متفاوت باشند، به عنوان مثال، بر اساس مدت اقامت یا اتاقی که رزرو می کنید.

نمایش بیشتر

آب و هوای ونیز

07/28
07/29
07/30
08/01
08/02
08/03
08/04
08/05
08/06
08/07
08/08
08/09
08/10
08/11
08/12

حداقل دما 14° و حداکثر دما 16°


16°
14°

16°
14°
17°
15°
18°
15°
16°
13°
19°
14°
18°
15°
15°
10°
14°
8°
15°
10°
16°
11°
17°
11°
17°
11°
15°
9°
16°
9°