هتل های Alghero
/
The Homeboat Company Aquatica - Alghero
مشاهده تمامی هتل‌های Alghero
ذخیره
اشتراک‌گذاری

هتل The Homeboat Company Aquatica - Alghero Alghero

هتل
امکانات هتل
اتاق سیگار ممنوع
پارکینگ
رستوران
ترانسفر فرودگاه
آشپزخانه
مشاهده همه
موقعیت هتل
Marina Acquatica - Porto di Alghero, Alghero, IT, Alghero
نقشه
اتاق خود را انتخاب نمایید

درباره هتل

اطلاعاتی جهت نمایش وجود ندارد

امکانات هتل The Homeboat Company Aquatica - Alghero

فارسی
انگلیسی
امکانات رفاهی
عمومی
  • سیگار کشیدن ممنوع
  • سیستم گرمایش
  • سیستم فروش بلیت
  • باغچه
  • تراس
  • در کلیه فضاها استعمال دخانیات ممنوع (عمومی و خصوصی)
اتاق‌ها
  • اتاق سیگار ممنوع
  • یخچال
  • تلویزیون
  • دوش
  • لوازم بهداشتی
خدمات و امکانات رفاهی
  • انبار چمدان
Meals
  • بار
  • قهوه/چای
  • رستوران
  • آشپزخانه
اینترنت
  • وای‌فای رایگان
  • اینترنت
ترانسفر
  • ترانسفر فرودگاه
خدمات توریستی
  • دستیار تور
سرگرمی
  • کباب‌پز/ باربیکیو
  • باربیکیو
پارکینگ
  • پارکینگ
  • فاصله کم اقامتگاه با پارکینگ رایگان

قوانین هتل The Homeboat Company Aquatica - Alghero

فارسی
انگلیسی
زمان ورود:
13:00:00 - 10:00:00
دستورالعمل ها
ویزا
پشتیبانی ویزا: نامشخص
بدون نمایش
در دسترس بودن: نامشخص، دوره روز: نامشخص
دستورالعمل های ویژه
مالیات تمیز کردن در قیمت رزرو گنجانده نشده است و به طور جداگانه در هتل قابل پرداخت است. هزینه های شام اجباری ممکن است در هتل های ایتالیا اعمال شود. مهمانان باید برای اطلاعات بیشتر مستقیما با هتل تماس بگیرند.

قبل از رفتن بدانید

  • همه مهمانان، از جمله کودکان، باید در چک حضور داشته باشند و کارت شناسایی یا گذرنامه خود را که توسط دولت صادر شده است، نشان دهند.
  • معاملات نقدی در این ملک به دلیل مقررات ملی نمی تواند بیش از EUR 2999.99 باشد. برای اطلاعات بیشتر، لطفا با استفاده از اطلاعات موجود در تایید رزرو با ملک تماس بگیرید.
  • مهمانان می توانند حیوانات خانگی را با تماس مستقیم با ملک، با استفاده از اطلاعات تماس در تایید رزرو، ترتیب دهند.

هزینه های اجباری و مالیات

از شما خواسته می شود که هزینه های زیر را در ملک پرداخت کنید:

  • سپرده: EUR 100.0 در هر اقامت
  • مالیات توسط شهر اعمال می شود و در ملک جمع اوری می شود. این مالیات به صورت فصلی تنظیم می شود و ممکن است در طول سال اعمال نشود. معافیت ها یا کاهش های دیگر ممکن است اعمال شود. برای اطلاعات بیشتر، لطفا با استفاده از اطلاعات مربوط به تایید رزرو دریافت شده پس از رزرو با ملک تماس بگیرید.
  • مالیات توسط شهر اعمال می شود: EUR 1 به ازای هر نفر، در هر شب، تا 7 شب. این مالیات برای کودکان زیر 12 سال اعمال نمی شود.

ما تمام اتهاماتی را که توسط ملک به ما ارائه شده است، شامل می شود. با این حال، هزینه ها می توانند متفاوت باشند، به عنوان مثال، بر اساس مدت اقامت یا اتاقی که رزرو می کنید.

نمایش بیشتر