خود را با بازدید از اسپا که ماساژ ارائه می دهد، نوازش کنید. از دیگر امکانات این هتل می توان به اینترنت بی سیم رایگان و خدمات دربان اشاره کرد.
امکانات ویژه عبارتند از روزنامه رایگان در لابی، خدمات خشکشویی/خشکشویی، و پذیرش 24 ساعته. شاتل فرودگاهی رفت و برگشت با هزینه اضافی ارائه می شود (24 ساعت در دسترس است)، و پارکینگ شخصی (با هزینه) در محل موجود است.
در Nihal Multi Cuisine، یکی از 2 رستوران هتل، از غذاهای بین المللی لذت ببرید، یا در آن اقامت کنید و از خدمات 24 ساعته اتاق استفاده کنید. اسنک نیز در کافی شاپ/کافه موجود است. روز خود را با نوشیدنی در بار/سالن به پایان برسانید. صبحانه بوفه همه روزه از ساعت 7 صبح تا 10 صبح با پرداخت هزینه در دسترس است.
در یکی از ۶۷ اتاق مهمان دارای مینیبار و تلویزیون LCD، خودتان را در خانه بسازید. تلویزیون ماهواره ای برای سرگرمی شما در نظر گرفته شده است. حمام خصوصی با وان و دوش مجزا دارای لوازم بهداشتی و سشوار رایگان است. امکانات رفاهی شامل گاوصندوق و میز است و نظافت منزل روزانه ارائه می شود.
با اقامت در هتل نیهال، در مرکز شهر دبی قرار خواهید گرفت و 10 دقیقه با ماشین تا نهر دبی و مرکز شهر دیره فاصله دارید. این هتل اسپا تا مرکز خرید دبی 11.1 کیلومتر و تا برج خلیفه 7.3 مایل (11.7 کیلومتر) فاصله دارد.
از شما خواسته می شود هزینه های زیر را در ملک بپردازید:
ما تمام هزینه های ارائه شده توسط ملک را در نظر گرفته ایم.
فهرست بالا ممکن است جامع نباشد. هزینه ها و سپرده ها ممکن است شامل مالیات نباشد و ممکن است تغییر کند.
اتصال به
|
ترکیب پروازها
|