• ورود یا ثبت نام
  • رزرواسیون سریع و آسان!

    ثبت نام رایگان و دریافت بهترین تخفیف ها

    حساب کاربری جدید
    یا

    ورود

    امکان رزرو بیش از 900 ایرلاین
    شما وارد هوشمندترین سامانه رزرواسیون بلیط هواپیما شده اید! در این سامانه قیمت های بلیط از کشورهای مختلف دنیا استعلام می شود و بهترین قیمت را در کمترین زمان ممکن به شما نمایش می دهد.

ویزای ژاپن

ژاپن کشوری بی انتهاست. این کشور که به سرزمین آفتاب معروف است، آمیزه ای از زندگی سنتی و مدرن است. در ابتدا و به ظاهر، ژاپن کشوری فوق العاده مدرن به نظر می رسد، اما با گردش در این کشور، با بسیاری از چیزهایی مواجه خواهید شد که شما را با فرهنگ سنتی این کشور آشنا می کنند. گذراندن یک شب در ریوکان ( مسافرخانه های سنتی ژاپن)، خوابیدن روی تشک ها و حصیرهای ژاپنی و یا خانه های روستایی آن، حس دیگری به شما خواهد داد.


بی شک طبیعت فوق العاده زیبای ژاپن، آشپزی بی نظیر آن و بناهای قدیمی و منحصر به فرد آن هر گردشگری را ترغیب می کند تا از این کشور زیبا دیدن کند. اگر شما نیز قصد سفر به ژاپن را دارید، باید برای ورود به این کشور ویزا تهیه کنید و برای دریافت آن اقدام کنید.

مراحل اخذ ویزای توریستی ژاپن

متقاضیان ویزای ژاپن می توانند با در دست داشتن مدارک و بدون تعیین وقت قبلی در این سفارت حضور پیدا کنند. مدارک درخواست ویزا حتما باید توسط خود فرد و یا نماینده وی، به طور مستقیم تحویل سفارت گردد. لازم به ذکر است، سفارت ژاپن به هیچ وجه مدارک را از طریق پست، فکس و ایمیل نمی پذیرد و هیچ گونه مسئولیتی در قبال مفقود شدن مدارک بر عهده نمی گیرد. تمامی مدارک صدور ویزا باید به صورت اصل به متصدی امور ویزا تحویل داده شود.

انواع ویزای ژاپن

  • ویزای توریستی ژاپن
  • ویزای تجاری ژاپن
  • ویزای دیدار از دوست ژاپن
  • ویزای دیدار از اقوام ژاپن
  • ویزای شرکت در کنفرانس و مسابقات ورزشی ژاپن

متقاضیانی که صرفا به منظور بازدید از جاذبه های گردشگری ژاپن به این کشور سفر می کنند، نیازمند ویزای توریستی ژاپن هستند. مدت اعتبار ویزای توریستی ژاپن سه ماه می باشد که دارنده آن اجازه اقامت 14 روزه در ژاپن را در این بازه زمانی دارد. اگر با درخواست ویزای متقاضی موافقت نشود، علت عدم صدور آن به هیچ عنوان به وی توضیح داده نمی شود و برای درخواست مجدد دریافت ویزا حداقل 6 ماه زمان لازم است.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی ژاپن

مدارک شناسایی

  1. اصل گذرنامه متقاضی حداقل با 8 ماه اعتبار (پاسپورت باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد)
  2. یک نسخه ترجمه شناسنامه به انگلیسی با مهر تأیید دادگستری
  3. دو قطعه عکس سایز 4.5*4.5 رنگی با زمینه سفید و بدون پوشش و لبخند

مدارک شغلی

  1. ترجمه رسمی و تأیید شده توسط دادگستری برای کلیه مدارک شغلی متقاضی

مدارک مالی

  1. ترجمه رسمی گواهی حساب بانکی متقاضی از امور بین الملل بانکی که در آن حساب دارند همراه با ریز حساب (پرینت) در 3 ماه گذشته

مدارک تکمیلی

  1. کپی ویزاهای اخذ شده مسافر در پاسپورت های قبلی
  2. برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
  3. یک نسخه فرم تقاضای ویزا

توجه داشته باشید که بایستی کلیه مدارک فارسی توسط مترجم رسمی ترجمه و به تأیید وزارت دادگستری رسیده باشند.

هزینه دریافت ویزا

  • ویزای توریستی یکبار ورود - 1200 دلار آمریکا

زمان لازم برای صدور ویزا

معمولا مدت زمان لازم برای اخذ ویزای ژاپن، یک هفته است. بطور معمول در روز شنبه باید تحویل مدارک به نماینده متقاضی در فلای تودی صورت گیرد و روز پنج شنبه ویزای صادر شده به متقاضی ارائه میشود.

اطلاعات تماس سفارت ژاپن در تهران

آدرس : تهران، خیابان مقدس اردبیلی( زعفرانیه)، پلاک 162

تلفن : 22660710 - 021

وب سایت سفارت ژاپن در تهران : https://www.ir.emb-japan.go.jp/

ساعات کاری سفارت : تحویل مدارک: روزهای یکشنبه از ساعت 8:30 الي 10:30 صبح
دریافت ویزا: روزهای 5 شنبه از ساعت 15 الي 16

فرم درخواست ویزای ژاپن