• ورود یا ثبت نام
  • رزرواسیون سریع و آسان!

    ثبت نام رایگان و دریافت بهترین تخفیف ها

    حساب کاربری جدید
    یا

    ورود

    امکان رزرو بیش از 900 ایرلاین
    شما وارد هوشمندترین سامانه رزرواسیون بلیط هواپیما شده اید! در این سامانه قیمت های بلیط از کشورهای مختلف دنیا استعلام می شود و بهترین قیمت را در کمترین زمان ممکن به شما نمایش می دهد.

ویزای شینگن ایتالیا

ایتالیا با داشتن جاذبه های گردشگری تمام نشدنی، تاریخچه ای غنی، چشم اندازهای فوق العاده و آب و هوای معتدل یکی از محبوب ترین کشورها برای سفر است. به همین دلیل این کشور مدرن و در عین حال کلاسیک هر فردی را ترغیب می کند تا حداقل برای یک بار هم که شده به این کشور زیبا سفر کند.

قبل از سفر به ایتالیا اولین چیزی که هر مسافری نیاز خواهد داشت، دریافت ویزای توریستی این کشور است. ایتالیا عضو حوزه شینگن است و بنابراین برای دریافت ویزای این کشور می توانید از طریق ویزای شینگن توریستی اقدام کنید.

انواع ویزای ایتالیا

1- ویزای توریستی یا گردشگری 2- ویزای بازدید از اقوام/ دوستان 3- ویزای تجاری 4- ویزای ترانزیت فرودگاهی 5- ویزای کودکان 6- ویزای مقامات رسمی 7- ویزای فرهنگی- ورزشی 8- ویزای پزشکی 9- ویزای تحصیلی  

متقاضیانی که صرفا با هدف گردشگری و بازدید از جاذبه های ایتالیا سفر می کنند، نیازمند ویزای توریستی شینگن هستند. این ویزا اقامت چند روزه تا 3 ماهه در کشور ایتالیا را برای آن ها فراهم می کند.

ویزای شنگن ایتالیا

مراحل اخذ ویزای توریستی ایتالیا

متقاضیانی که به ایتالیا سفر می کنند، (حتی برای کودکان و نوزادان) باید درخواست شخصی خود را مبنی بر صدور ویزای شینگن، با تکمیل فرم تقاضای ویزا که در وب سایت سفارت در دسترس است و همچنین تعیین قرار ملاقات به صورت آنلاین انجام دهند. پس از تعیین وقت ملاقات، متقاضی باید در تاریخ تعیین شده، برای تحویل مدارک، مصاحبه حضوری و ثبت اطلاعات بیومتریک در سفارت حاضر شود.

ویزای شنگن
ویزای شنگن
ویزای شنگن

  مدارک لازم برای ویزای توریستی ایتالیا

  • داشتن گذرنامه معتبر با حداقل اعتبارِ شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی
  • داشتن شناسنامه معتبر
  • فرم درخواست ویزای شینگن
  • ارائه کپی از صفحات اول و دوم گذرنامه به همراه صفحاتی که در آن ها مهر ویزا خورده است.
  • دو قطعه عکس پرسنلی 3*4 بدون روتوش. این عکس باید کمتر از دو ماه پیش گرفته شده باشد. زمینه عکس ساده و به رنگ سفید باشد. عکس نباید سیاه و سفید باشد. صورت شما باید 70-80% عکس را بپوشاند.
  • در صورتی که متقاضی از طریق شهروندی ایتالیایی یا فردی که اقامت این کشور را دارد به ایتالیا دعوت شده است، ارائه دعوت نامه الزامی می باشد. بدین ترتیب که فرد دعوت کننده باید دعوت نامه را همراه با تصویر مدارک شناسایی خود( شامل گذرنامه یا شناسنامه معتبر و اگر مقیم آن کشور است، اجازه اقامت ) ارسال کند.
  • ارسال مدارک شغلی متقاضی، شامل اصل و کپی مدارک
    • برای مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت ها: آخرین روزنامه رسمی( که آخرین تاریخ آن بیش از سه سال نباشد و حاوی اطلاعاتی در رابطه با ثبت و تاسیس شرکت باشد). همچنین متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید مبنی بر تغییرات احتمالی شرکت و یا ادامه فعالیت شرکت علی رغم عدم ثبت تغییرات ارائه کند.
    • برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و کارت بازرگانی معتبر
    • برای کارمندان بخش دولتی: 1- ترجمه رسمی آخرین حکم کارگزینی، لیست پرداختی بیمه( شش ماه اخیر) و یا کارت پرسنلی( به طور کلی مدرکی که ثابت کند فرد در آن شرکت مشغول به کار می باشد)
    • برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت
  • اصل و کپی مدارک مالی
  • پرینت گردش سه ماهه اخیر حساب جاری فرد با مهر و امضای بانک
  • ضمانت نامه بانکی که از طرف شخص دعوت کننده نزد یکی از بانک ها یا شرکت های بیمه ای ایتالیایی برای متقاضی تهیه می شود.
  • کارت اعتباری بین المللی شخصی
  • ارائه سند ملکی( چنانچه متقاضی قادر به ارائه آن باشد)
  • اصل و کپی بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 30.000 یورو
  • اصل و کپی بلیط هواپیما یا رزرو بلیط
  • اصل و کپی رزرو هتل و برنامه سفر

لازم به ذکر است تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی ترجمه شوند.

کلیه مدارک برای تحویل ، باید به صورت کاغذی آماده شوند و به متصدی باجه سفارت ارائه شوند. بنابراین از ارسال هر گونه مدرکی به صورت ایمیل به کنسولگری جدا خودداری کنید و فقط تعیین وقت خود را به صورت آنلاین انجام دهید. چون هیچ یک از مدارکی که به صورت الکترونیکی به کنسولگری ارسال شوند مورد بررسی قرار نخواهند گرفت و بلافاصله حذف می شوند.

همچنین اگر به صورت گروهی یا خانوادگی سفر می کنید، برای هر یک از اعضاء باید به صورت جداگانه فرم پر کنید.

نکته دیگر اینکه تمامی افراد بالای 12 سال طی ثبت اطلاعات بیومتریک انگشت نگاری می شوند.

هرچه مدارک ارائه شده کامل تر، و تسلط متقاضی در پاسخ به سوالاتی که در مصاحبه حضوری مطرح می شود بیشتر باشد، شانس موفقیت در دریافت ویزا افزایش می یابد.

شما می توانید فرم درخواست ویزای شینگن ایتالیا را از لینک زیر دانلود نمایید.

همچنین می توانید جهت تعیین قرار ملاقات سفارت، بصورت آنلاین ، از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

هزینه دریافت ویزا

  • افراد بزرگسال 60 یورو
  • افراد 6-12 سال 35 یورو
  • از افراد کمتر از 6 سال هزینه ای دریافت نمی شود.

توجه داشته باشید که همسر، والدین و فرزندان شهروندان اتحادیه اروپا از پرداخت این هزینه معاف هستند.

زمان لازم برای صدور ویزا

در طول فرایند صدور ویزا، پس از تحویل مدارک به سفارت، بررسی مدارک اولیه حدود سه الی چهار هفته به طول می انجامد. گذرنامه شما در طول دوره بررسی نزد سفارت ایتالیا باقی می ماند و سفارت در قبال مدارک دریافتی به شما رسید می دهد. هنگام مراجعه مجدد به سفارت لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. مبالغی که جهت بررسی درخواست به سفارت پرداخت می کنید به هیچ عنوان به شما برگشت داده نمی شود.

ویزای شنگن