• ورود یا ثبت نام
  • رزرواسیون سریع و آسان!

    ثبت نام رایگان و دریافت بهترین تخفیف ها

    حساب کاربری جدید
    یا

    ورود

    امکان رزرو بیش از 900 ایرلاین
    شما وارد هوشمندترین سامانه رزرواسیون بلیط هواپیما شده اید! در این سامانه قیمت های بلیط از کشورهای مختلف دنیا استعلام می شود و بهترین قیمت را در کمترین زمان ممکن به شما نمایش می دهد.

ویزای سرمایه گذاری کانادا

کانادا برنامه های مهاجرتی مبتنی بر سرمایه گذاری را به طور مداوم و گسترده ارائه می دهد. از آنجایی که تجار ثروتمند ممکن است بخواهند تجارتی جدید در کانادا به راه بیندازند و دارای صلاحیت کسب ویزای کاری موقت باشند، پس از مدتی این احتمال وجود دارد که صلاحیت اقامت دائم را تحت برنامه مهاجرتی مقتضی کسب کنند.

شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک

  • متقاضی باید نشان دهد که تجربه کسب و کار را دارد. حداقل سابقه مدیریتی متقاضی باید دوسال تمام وقت در پنج سال گذشته باشد.
  • حداقل سرمایه مورد نیاز سرمایه گذار باید معادل 1.600.000 دلار کانادا باشد. دارایی ها شامل: ملک، حساب بانکی، صندوق بازنشستگی، سهام و ... می باشد. البته ارائه مدارکی مبنی بر این که کسب اموال کاملا قانونی بوده است، ضروری می باشد.
  • متقاضیانی که سطح زبان فرانسه آن ها متوسط به بالا یعنی B2 باشد، در زمان رسیدگی به پرونده در اولویت قرار خواهند گرفت.
  • برای دریافت ویزای سرمایه گذاری، سرمایه گذار و خانواده او باید شرایط سلامتی مناسبی داشته باشند.

فرم درخواست ویزای سرمایه گذاری کانادا