• ورود یا ثبت نام
  • رزرواسیون سریع و آسان!

    ثبت نام رایگان و دریافت بهترین تخفیف ها

    حساب کاربری جدید
    یا

    ورود

    امکان رزرو بیش از 900 ایرلاین
    شما وارد هوشمندترین سامانه رزرواسیون بلیط هواپیما شده اید! در این سامانه قیمت های بلیط از کشورهای مختلف دنیا استعلام می شود و بهترین قیمت را در کمترین زمان ممکن به شما نمایش می دهد.

ویزای تایلند

تایلند کشوری واقع در جنوب شرقی آسیاست. این کشور را همه با سواحل گرمسیری استوایی، قصرهای سلطنتی فراوان، ویرانه های باستانی و معابد پر زرق و برقش که شمایلی از بودا را به نمایش می گذارند، می شناسند. در بانکوک که پایتخت این کشور است با منظره ای فوق العاده مدرن از شهر در کنار معابد مشهور وات آرون، وات فو و امرالد مواجه می شوید.


تایلند یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری در جهان است و جاذبه های گردشگری آن به قدری زیاد است که تنها با یک بار سفر به این کشور نمی توانید از تمام این زیباییها دیدن کنید. اگر شما هم قصد سفر به کشور معابد باستانی را دارید قبل از هر چیزی باید برای دریافت ویزای توریستی این کشور اقدام کنید.

مراحل اخذ ویزای توریستی تایلند

برای دریافت ویزای توریستی تایلند کافی است که توسط کارگزار درخواست دهید. و آژانسی که مسئولیت دریافت ویزای شما را بر عهده گرفته است، کلیه مراحل اخذ ویزا را برای شما انجام خواهد داد. توجه داشته باشید در صورتیکه بخواهید برای دریافت ویزاهای بلند مدت و تجاری اقدام کنید باید شخصا به سفارت مراجعه کنید. لازم به ذکر است متقضاییان ویزای توریستی تایلند هنگام درخواست ویزا باید در تهران حضور داشته باشند.

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی تایلند
  • ویزای تجاری تایلند
  • ویزای تحصیلی تایلند
  • ویزای بازنشستگی تایلند

متقاضیانی که صرفا به منظور بازدید از جاذبه های گردشگری تایلند به این کشور سفر می کنند، نیازمند ویزای توریستی تایلند هستند. برای درخواست ویزای توریستی تایلند نیازی به حضور متقاضی در سفارت نیست زیرا، وقتی برای مصاحبه تعیین نمی شود. ویزای توریستی تایلند به صورت یک ماهه صادر می شود. اما این ویزا تا 3 ماه معتبر است. و مسافران از زمانی که وارد خاک این کشور شوند تا 3 ماه می توانند در تایلند اقامت موقت داشته باشند. همچنین مدت اعتبار ویزای توریستی چند بار ورود 6 ماه می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای تایلند

مدارک شناسایی

  1. اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز و یک صفحه سفید برای چاپ ویزا
  2. کپی کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه
  3. یک قطعه عکس 4 * 3 تمام رخ با زمینه ی سفید

مدارک مالی

  1. تمکن مالی با مبلغ حداقل 8 میلیون تومان
  2. پرینت مالی اخیر به همراه نام و مهر و امضای بانک

مدارک تکمیلی

  1. بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند
  2. تاییدیه رزرو هتل در تایلند

توجه داشته باشید که کپی شناسنامه، کارت ملی، رزرو هتل و پرواز حتما باید جداگانه و در برگه A4 باشد.

گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی و معتبر به همراه مهر بانک باشد.

هزینه دریافت ویزا

  • توریستی عادی یک بار ورود – 45 یورو
  • توریستی عادی 2 بار ورود – 70 یورو

زمان لازم برای صدور ویزا

ویزای توریستی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می شود. صدور ویزا پس از ارسال مدارک و پرداخت هزینه 7 تا 10 روز کاری طول می کشد. مدت زمان صدور ویزای فوری نیز 3 الی 4 روز کاری می باشد.

اطلاعات تماس سفارت تایلند در تهران

آدرس : بهارستان ، روبروی بیمارستان طرفه ، کوچه استقلال ، پلاک 4

تلفن : 77531433 - 021 و 77643297 - 021 الی 9
شماره های داخلی بخش ویزا: 107 و 109 و 120

وب سایت سفارت تایلند در تهران : http://www.thaiembassy-tehran.org/?se=2

ایمیل سفارت تایلند : info@thaiembassy-tehran.org

ساعات کاری سفارت : همه روزه به جز روزهای جمعه و شنبه از ساعت 8:30 الی 4:30 می باشد.

فرم درخواست ویزای تایلند